Info

Handels og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

Online Forlaget Tryde
Eva Tryde
Holtug Strandvej 17
4660 Store Heddinge
Cvr. 27532292

Kontakt os på info@evatryde.dk hvis der er tvivlsspørgsmål

Alle priser er i danske kroner inkl. moms medmindre andet er angivet.

Aldersbetingelser:
Tjenesten må kun benyttes af personer, der er 18 år eller er myndige.

Personoplysninger:
Vi videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale. Vi forbeholder os retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

Brugsaftale:
Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand.

Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger.

Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå korrekt og efter aftale. Som kunde er det dit ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

Køb af et online-produkt ved @evatryde.dk må ikke distribueres på nogen måde.

Alle online- udgivelser er omfattet af loven om ophavsret.

De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af @evatryde.dk. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive @eva tryde´s online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

Abonnementsaftale:
Abonnement fornyes ved gentilmelding. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager et velkomstbrev med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Levering sker straks, vi kan se betalingen er gået ind på vores konto. Der er ikke returret på allerede betalte abonnementer.

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter:
På Eva Tryde’ s digitale produkter, er der ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven. Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder.
Det betyder at fortrydelsesretten bortfalder, så snart betalingen er godkendt og abonnementet derved i brug. Dette gælder alle digitale produkter på (lydkurser, videokurser, e-bøger eller web-seminar). Digitale produkter er alle online og download produkter i webshoppen. Levering sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download via link tilsendt i email.

Øvrigt:
Ved tilmelding til “liveevents, workshops, foredrag” er tilmeldingen bindende. Ved afbud mere end 14 dage før afholdelse gives der ikke betaling retur. Men du er velkommen til at give pladsen til en anden. Ved afbud mere en 14 dage før afholdelse refunderes 50% af beløbet.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt E-learning tilbud tilhører Eva Tryde. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Disclaimer:
Jeg bruger den viden, jeg har lært på mine uddannelser og kurser, og skriver på baggrund af mine personlige betragtninger og erfaringer, hvilket skal betragtes som inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti.

Så køber accepterer at benyttelse af produkter udelukkende sker på eget ansvar

Webshoppen tager imod betaling med PayPal betaling med Dankort og Visakort samt kontooverførsel.