Om

 

Kære læser, velkommen på min blog

Her på bloggen Sundtliv50plus.dk deler jeg nye opskrifter på årstidernes økologiske salater fra gårdhaven.

Du kan også læse om meditation & mindfulness samt mine læseanbefalinger.

Gårdhaver er vidunderlige oaser, hvor kreativiteten og planteglæden kan slippes løs, og gårdhaver er værdifulde, fordi du kan høste bær og grøntsager og bruge gårdhaven som et rekreativt rum.

Du kan læse om gårdhaveglæderne på min blog Gårdhaven i Bøgeskoven 

Gårdhaver er værdifulde oaser

Præsentation

Jeg hedder Eva, er mor til 2 skønne voksne sønner Christian og Søren. Gift med Henning. Vi har 2 dejlige børnebørn Alvin og Villads.

Vi bor i Bøgeskoven på Stevns midt i den smukke natur ved skov, strand og klinten på en skøn gammel firelænget bindingsværkgård.

Til daglig arbejder jeg i Hjerteforeningen og er Certificeret Kostvejleder & Slankekonsulent i 2020.

Jeg har altid haft passion for at bage og lave sund mad, og jeg glæder mig til at dele mine nye økologiske salatopskrifter fra gårdhaven med dig.

Det vil være hyggeligt, hvis du vil læse med på bloggen Sundtliv50plus.dk, hvor jeg deler opskrifter på lækre salater, tips til meditation & mindfulness samt læseanbefalinger.

Gårdhaven i Bøgeskoven blogger jeg om gårdhaveglæderne og deler grønne tips.

Du er velkommen til at sende en hilsen eller skrive en sød kommentar i kommentarfeltet, så vi kan have en god konstruktiv dialog på siderne.

Copyright

Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt efter gældende dansk lovgivning at kopiere opskrifter, billeder eller indhold fra Sundtliv50plus.dk og evatryde.dk  eller tilhørende sociale medier dvs. på blogs, Facebook, Instagram, bøger m.v. Overtrædelse medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder og tekst

Tak for at du er med til at gøre Sundtliv50plus.dk og Gårdhaven i Bøgeskoven til et rart fællesskab.

God læsning!
Eva Tryde

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *