Bæredygtige Bento bokse til picnic-turen

Reklame
Nu er det forår, solen skinner, fuglene synger, og det er skønt at tage lidt lækkert med på turen i det gode vejr.

Jeg er begejstret for de bæredygtige japanske Bento bokse i rustfrit stål fra yummiiyummii.dk, som leveres med GOTS certificerede net, der også kan bruges til frugt og grønt. Boksene fås i flere størrelser.

På Termo madkassen er nem og handy med en ske i låget til den varme suppe eller en lækker salat.
Termoboksen kan også bruges til kolde madvarer f.eks. skyr med bær.

Bento bokse

Bento boksene hører til den japanske madkultur, hvor råvarerne og retterne er adskilt i små rum. Det er lækkert og indbydende og er med til at holde madvarerne friske. Og så undgår man plastik.

Bento boksen er praktisk i et tidløst minimalistisk design. Boksene kan bruges til mange formål f.eks. madpakke på job eller skole, picnic eller, hvis du skal have en lun ret eller suppe med på turen.

Boksene er desuden nemme at rengøre, kan gå i opvaskemaskinen men ikke i mikroovnen.

Bento bokse

Lækre sunde opskrifter til Bento bokse

I foråret viser jeg eksempler på, hvordan du kan bruge Bento boksene, når du skal på tur eller have en lækker madpakke med på job. Du får opskrifter på sunde salater og slankende grønne retter til Bento bokse samt opskrifter på sundt, groft brød.

På en varm sommerdag er det skønt at nyde frisk kølig frugt fra Bento boksen. Du får også opskrifter på lækre frugtsalater som sundt snack eller dessert.

Bento bokse

Bæredygtigt og miljøvenligt

Bento boksene er gode til kræsne børn og voksne. Maden ser indbydende ud i små portioner. Det gør det let at overskue madpakken med lækkerierne.

Bento bokse er skønne, råvarerne holdes friske på turen, og boksene er praktiske, hvis du motionerer eller dyrker sport. Og det allerbedste af det hele.

Bento boksene er bæredygtige og kan bruges igen og igen uden at skade miljøet.

God fornøjelse!
Eva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *