Læseideer til ferien

 

Læseideer i ferien

Sommerferien står for døren!
Her er nogle ideer til hyggelig sommerferielæsning.

Den franske villa af Jennifer Bohnet. Hovedpersonen Carla Sulivan er snart 50 og vælger en ny tilværelse i sit barndomshjem Villa Mimosa i Sydfrankrig.

Mødet med mosteren Josette sætter tanker igang hos Carla om familiens gådefulde liv. Det betyder, at hendes eget liv sættes i et nyt perspektiv. En hjertevarm fortælling om uventede møder, familiehemmeligheder og romantik.

Sommerens hemmeligheder af Nikola Scott handler om Madelaines liv fra hun er 16 år i sommeren 1939 og 70 år senere som berømt børnebogsforfatter, hvor hun møder fotografen Chloe. Hvad skete der den sommer?

Sommerens hemmeligheder er nomineret til Goldsboro Books`s kåring af årets historiske kærlighedsroman.

Læseideer til sommerens ferier

Sommerfuglehaven af Michael Stoltze, Mona Klippenberg og Susan Trolle er en dejlig bog med tips og gode råd til, hvordan haven bliver et godt levested for farverige sommerfugle. Man kan læse om sommerfuglen som kulturvæsen, danske sommerfugle, ideer til en romantisk oase for sommerfugle og insekter i læ for vinden, sommerfuglenes fødebehov o.m.m.

Den komplette guide til naturlige vitaminer og hvad de gør for helbredet og immunsystemet af Lizzie Streit. En interessant bog om vitaminer, mineraler og sunde kostvaner. 

God læselyst og god sommer!
Eva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.