Motion & Livsglæde

Motion & Livsglæde

Drømmer du om at tabe dig eller komme igang med at motionere? Har du svært ved at finde motivationen?

Her får du inspiration og et kærligt puf til at komme igang med at dyrke regelmæssig motion. Målet er, at du bliver så glad for at motionere, at du slet ikke kan undvære dine gåture eller din cykeltur.

Vælg den motionsform, der passer dig, og som du synes bedst om. Tag din kæreste, en god ven eller veninde med på turen, hvis du synes, det er svært at komme afsted.

Motion betyder meget for et vellykket vægttabsforløb, og du forbedrer dit fysiske og psykiske velbefindende ved at bevæge dig så meget som muligt. Endorfinerne giver en følelse af glæde og tilfredshed, så du får lyst til at motionere igen.

Nyd turen og glæd dig over, at du er på vej!

Start med korte ture, hvis du ikke har motioneret før og byg din form langsomt op. Bare det at du rejser dig og kommer ud har betydning for dit velvære og dit vægttab. Motion giver på den måde større livsglæde.

Brug evt. appen Sundhed hvor du kan se antal skridt og distance. Det er opmuntrende at se resultaterne af dagens træning og er med til at bakke op om dine nye mål. Steps App er også rigtig god, hvis du har sat dig et mål om at nå 10.000 skridt om dagen.

God tur og god sommer!
Eva

 

Læs om gang og løb

IForm her.

DR: Løb eller gang