PÆRETÆRTE MED MANDELDRYS

Pærerne er modne, og der er stadig mange æbler i haven. Det indbyder til at lave de skønneste pære- og æbletærter, som både er sunde og smager godt.

Pæretærte

Her er er en opskrift på en pæretærte, som kan nydes med lidt is eller lidt flødeskum. Pæretærten smager fantastisk godt!

PÆRETÆRTE MED MANDELDRYS

Ingredienser:

2 æg
150 gr. sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
125 gr. sigtet hvedemel
Drys: lidt sukker og hakkede mandler

8-10 rengjorte, skællede pærer

Rør sukker med de hele æg i en skål, indtil det er lyst og let skummende. Tilsæt bagepulver og vaniljesukker. Vend forsigtigt det sigtede hvedemel i dejen.

Dejen hældes i en middelstor smurt tærteform.

De rengjorte pærer skrælles, deles og kernehuset fjernes. Pærerne skylles igen og drypper lidt af inden, de lægges i et mønster på dejen.

Drys med lidt sukker og hakkede mandler.

Pæretærten bages nederst i en forvarmet ovn 175 gr i varmluft i ca. 30 minutter til tærten er lys brun, og pærerne er gennembagte. Afkøles.

Serveres med is eller lidt flødeskum.

Velbekomme!

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *